Luštne male posodice iz čokolade v katerih lahko postrežete različne kreme. Kaj je boljšega kot to, da pojeste vsebino s skodelico vred? :)
Vsa umetnost pri posodicah je, da stopite čokolado, jo razmažete po posodici in počakate da se strdi.
Vsa umetnost pri posodicah je, da stopite čokolado, jo razmažete po posodici in počakate da se strdi.
Nad soparo stopite 100 g čokolade in ji dodajte malo masla. Čokolada naj ne bo preveč tekoča.
Vzemite papirnate posodice za mini mafine, v njih dajte žličko čokolade in jo razmažite po stranicah. Pomagajte si s čajno žličko ali čopičem.
Počakajte, da se prva plast strdi in postopek ponovite tolikokrat, da čez čokolado ne bo več viden papir. Ni treba, da je notranjost posodice gladka saj se ne bo videla, ko bo v njej nadev.
Posodice s čokolado dajte v hladilnik, ko so dovolj trde odstranite papir in čokoladne posodice napolnite s poljubno kremo.
Ni komentarjev:
Objavite komentar